Ειδήσεις

Στην Agrothessaly η Ρένα Καραλαριώτου


Την ευκαιρία να συναντηθεί με εκθέτες και επισκέπτες στην Agrothessaly 2019 είχε η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου, η οποία επισκέφθηκε τους χώρους της έκθεσης συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”.

“Η Agrothessaly έχει κάνει σημαντικά βήματα εξέλιξης  μετά τη συνεργασία με την Helexpo-ΔΕΘ Α.Ε., κάτι που αποτυπώνεται τόσο από τη συμμετοχή των εκθετών, όσο και από τον κόσμο που επισκέπτεται τους χώρους της έκθεσης. Πιστεύουμε ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, και εκτός από Εκθεσιακός να γίνει και Συνεδριακός Θεσμός, όπου θα παρουσιάζονται οι εξελίξεις των ευρωπαϊκών και ελληνικών πολιτικών στον πρωτογενή τομέα, οι νέες τεχνικές παραγωγής, οι καινοτόμες εφαρμογές παραγωγής και διάθεσης προϊόντων. Στο ίδιο θεσμικό και συνεδριακό πλαίσιο, θα επιδιώκεται η σύναψη συνεργασιών και συνεργειών, ακόμα και συναντήσεις B2B, ανάμεσα στους φορείς έρευνας, τεχνολογίας, παραγωγής, μεταποίησης,  εμπορίου, εστίασης και τουρισμού και τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων”.

Η κ.Καραλαριώτου απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας. “Η Λάρισα και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μπορούν να παράγουν και να εξάγουν αγροδιατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στις αγορές του κόσμου. Ο αγροδιατροφικός τομέας μπορεί να λειτουργήσει ως ισχυρός μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας. H Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει έναν κομβικό ρόλο, με την αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων χρηματοδότησης, αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών θεσμικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα”, είπε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος:Απαραίτητη μια νέα πνοή στους συνεταιρισμούς
Επόμενο άρθρο «Ένα μύθο θα πουν» στις 6 & 7 Μαρτίου στο ΔΩΛ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!