Ειδήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, από το Σάββατο (09-02-2019) και ώρα 12.40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) μέχρι τα διοικητικά όρια με το νομό Πιερίας.

 Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

 

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815).

 

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176).

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Μέλημά μας το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συναυλία για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Μουσικότροπο