Ρένα Καραλαριώτου: Μέλημά μας το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας

11 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτιστο μέλημα του συνδυασμού “Λάρισα Μπροστά” είναι η ευημερία της πόλης και η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών. Με μια ισχυρή, ενωμένη ομάδα διεκδικούμε μία δημοτική αρχή που θα ασχολείται με τα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών – όχι με ανακοινώσεις παλαιοκομματικού τύπου.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η εμπεριστατωμένη κριτική της αντιπολίτευσης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον τρόπο που αντιδρά η δημοτική αρχή. Ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας.

Το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας δεν είναι να πληρώνουν ένα εκατομμύριο ευρώ για φωτάκια και στολίδια.Το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας δεν είναι άλλα νούμερα να λέει ο δήμαρχος στην τηλεόραση και άλλα να εμφανίζονται στο δημοτικό συμβούλιο για το Πάρκο των ευρώ. Να παρουσιάσουν τα πραγματικά στοιχεία στους πολίτες.

Το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας δεν είναι να βυθίζονται δρόμοι που μόλις έχουν ανακατασκευαστεί, ούτε να διαλύονται πλάκες και πεζοδρόμια μετά από ελάχιστων μηνών χρήση, επειδή ο κ.Καλογιάννης βιάζεται να παρουσιάσει ως έργο πνοής για τη Λάρισα την αλλαγή χρήσης σε τρεις κεντρικούς δρόμους.

Όλα αυτά τα έχουν πληρώσει από την τσέπη τους οι Λαρισαίοι πολίτες. Και καλούνται να τα πληρώνουν, ξανά και ξανά.

Το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας είναι να έχουν μια πόλη καθαρή, νοικοκυρεμένη, ασφαλή, με ικανούς χώρους για στάθμευση και χώρους για να κινούνται με ασφάλεια, πεζή ή με ποδήλατα, να απολαμβάνουν το Αρχαίο Θέατρο και το ποτάμι και να έχουν βρεφονηπιακούς σταθμούς για τα παιδιά τους. 

Το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας είναι να βγει ο κ.Καλογιάννης και η “χωρίς κομματικές εξαρτήσεις” ομάδα του και να απαντήσει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την αρπαγή των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίον επιχειρείται η κατάργηση της αυτοτέλειας των Δήμων.

Αυτή την ανακοίνωση περιμένουμε να δούμε από τον κ.Καλογιάννη και την ομάδα του. Όχι να καλύπτονται από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποκρύψουν το γεγονός ότι ταυτίζονται πλήρως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις βαθιά αντιδημοκρατικές της αντιλήψεις.

Επί τρεις μέρες, ο κ.Καλογιάννης και η ομάδα του ασχολούνται με το τί είπε η εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης! Αν και είναι εξαιρετικά …κολακευτικός ο πακτωλός ανακοινώσεων, εκτιμούμε ότι ο πανικός και οι εμμονές δεν αρμόζουν στους εκπροσώπους των πολιτών. Ψυχραιμία.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Μιχάλης Παπαματθαίου - Σάββατο βγαίνω
Γιώργος Μαζωνάκης - Ένα θαύμα
Αντώνης Ρέμος - Δε θέλω να μ΄ αγαπάς
Πάνος Κιάμος - Δύσκολα βράδια
Βασίλης Καρράς - Όπως παλιά
Πέγκυ Ζήνα - Με την πλάτη στον τοίχο
Νότης Σφακιανάκης - Ένα με τη νύχτα
Γιάννης Πλούταρχος - Σε τέσσερις τοίχους
Άρης Καμπάνος - Μη ρωτάς
Νίνο - Ακόμα σε ζητώ

 


Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728EC