Ειδήσεις

Κ.Κολλάτος: Η Πινακοθήκη ειναι η Κορωνίδα του πολιτισμού μας


Το πρωί της Κυριακής ημέρα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Πινακοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής απο τον νεοσύστατο  εργαστήρι του Συλλόγου Γυναικών Γόννων σε συνεργασία με την Πινακοθήκη και τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών .

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αναφέρθηκε  οτι η Πινακοθήκη ειναι η κορωνίδα  του πολιτισμού στο Δήμο Τεμπών, καθως περιφερειακά ο Δήμος Τεμπών ειναι ο μόνος Δήμος που έχει Πινακοθήκη.

Στον χαιρετισμό του ο κ.Κολλάτος ακόμη  συνεγχάρει τον Σύλλογο Γυναικών για την έκθεση ζωγραφικής καθως επίσης και για τις δράσεις του συλλλογου κατα την διάρκεια τον εορτών.

Στα εγκαίνια, πραγματοποίησε  χαιρετισμό και ο Δημήτρης Γουγουλιας εκ μέρους της Πινακοθήκης οπως και η πρόεδρος του Σύλλογου Γυναικών κα Χρύσα Δήμου .

Επίσης παρεβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Χρήστος Τσούγιας και Αστέριος Σαίτης,η δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσιόπα ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων κ.Βασίλης Καραβίδες,μέλη συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Μεγαλη ηταν και η συμμετοχή των επισκεπτών .Η έκθεση θα λειτουργήσει μεχρι τις 10 Φεβρουαρίου .
Προηγούμενο άρθρο Αποτελεσματική ανταπόκριση του μηχανισμού του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Απόφαση Δημάρχου Κιλελέρ για την λειτουργία των σχολείων