Ειδήσεις

Νέα έργα υποδομών και αθλητισμού για την Π.Ε. Λάρισας


Νέα έργα υποδομών και αθλητισμού για την Π.Ε. Λάρισας συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας συνολικού προϋπολογισμού 5.088 703 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα:

  •  «Αποκατάσταση διασύνδεσης των επαρχιακών οδών (31) και (33) τμήμα: Άγιος Γεώργιος – Ψυχικό – Υπέρεια (Δ. Φαρσάλων)», προϋπολογισμού 110. 259, 65ευρώ
  • «Βελτιώσεις σε ανοιχτά αθλητικά κέντρα της Π.Ε. Λάρισας», προϋπολογισμού 430.000 ευρώ (Αθλητικό κέντρο Φαρσάλων, του Δήμου Φαρσάλων, Αθλητικό κέντρο Δαμασίου, του Δήμου Τυρνάβου, Αθλητικό κέντρο Ανάβρας, του Δήμου Αγιάς, Αθλητικό κέντρο Παραποτάμου, του Δήμου Τεμπών, Αθλητικό κέντρο Συκουρίου, του Δήμου Τεμπών, Αθλητικό κέντρο Μακρυχωρίου, του Δήμου Τεμπών, Αθλητικό κέντρο Μελισσοχωρίου, του Δήμου Κιλελέρ, Αθλητικό κέντρο Ομορφοχώρι   του Δήμου Κιλελέρ)

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Χρηματοδοτούμε και  υλοποιούμε έργα χρήσιμα και ουσίας για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Κύριο μέλη μας αποτελεί είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Προηγούμενο άρθρο Η απάντηση της Ρένας Καραλαριώτου για την Δημοτική Αρχή
Επόμενο άρθρο Στην κυκλοφορία παραδίδονται την Κυριακή Βενιζέλου – Φιλελλήνων