Ειδήσεις

Η απάντηση της Ρένας Καραλαριώτου για την Δημοτική Αρχή


«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» λέει πολύ σοφά ο λαός και αυτό ακριβώς ταιριάζει στον τεχνητό θόρυβο που προσπαθεί να δημιουργήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή Καλογιάννη με σχόλια και διαρροές περί δήθεν ασέβειας στο θεσμό κλπ.

Την περιφρόνηση προς το θεσμό και τις διαδικασίες την απέδειξε περίτρανα η δημοτική αρχή καθώς:

  1. Προσκάλεσαν στις 12.38 για τις …15.00 της ίδιας ημέρας (σε δύο ώρες δηλαδή) σε συνεδρίαση τα μέλη τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για να γνωμοδοτήσει για το Τεχνικό Πρόγραμμα!
  2. Στην κορυφαία, όπως λένεοι ίδιοι, αυτή διαδικασία έβαλαν δυο διαδοχικές συνεδριάσεις, στις οποίες το Ολοκληρωμένο πλαίσιο Δράσης 2019, το έθεσαν ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, μαζί με άλλα 7 θέματα επίσης εκτός ημερήσιας διάταξης, τα οποία αναγκάστηκαν να τα αποσύρουν όλα μετά τη σχεδόν σύσσωμη αντίδραση της αντιπολίτευσης
  3. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι βάσει του κανονισμού η αντιπολίτευση δεν έχει δικαίωμα δευτερολογίας κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού! Άρα, προς τι ο θόρυβος που δημιουργούν ότι δεν έμεινα να  δευτερολογήσω εφόσον δεν είχα δικαίωμα δευτερολογίας;

Ο ανεπανάληπτος ισχυρισμός τους, χαρακτηριστικό της αλαζονείας που τους χαρακτηρίζει, ότι δεν αντέχαμε να ακούσουμε για το τεράστιο έργο τους στην πόλη, μόνο γέλιο προκαλεί! Η ανακατασκευή, λίγο πριν τις εκλογές , 3-4 δρόμων στο κέντρο της Λαρισας και κάποιες ασφαλτοστρώσεις χαρακτηρίζονται «πρωτόγνωρο»έργο 5ετιας!

Τέλος, η αλήθεια που δεν λένε είναι ότι αποχωρήσαμε μετά την τοποθέτηση μου για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα και τη δήλωση μου ότι τα καταψηφίζουμε. Ενδεχομένως θα έπρεπε να αποχωρήσουμε εξ αρχής, για λόγους αξιοπρέπειας γιατί η όλη διαδικασία ήταν προσβλητική και προς την Αντιπολίτευση και προς τους δημότες.

Ο Δήμαρχος πρέπει να λογοδοτεί ακολουθώντας τους προβλεπόμενους κανόνες δημοκρατικής λειτουργίας και όχι να γίνεται δημιουργός και σχολιαστής fakenews.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον Ερμή Λάρισας
Επόμενο άρθρο Νέα έργα υποδομών και αθλητισμού για την Π.Ε. Λάρισας