Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ. Στο Κιλελέρ, στο Ομορφοχώρι έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στον Πλατύκαμποτο δέντρο άναψε συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και με τις χορωδίες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατυκάμπου και με εμφάνιση της μαθητικής μπάντας. Στη Μέλισσα και στο Αρμένιο συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Νίκαια όπου εμφανίστηκαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ και η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή». Εμφανίστηκαν επίσης το Φυτώριο και η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ 25μελής Jazz μπάντα. Συνδιοργανωτές στην εκδήλωσηήταν:  Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ΓΣΝ, Νίκαια 2012, Σύλλογος Νεολαίας Νίκαιας, Μυραϊκός Α.Ο.  και ο Φιλανθρωπικός  Όμιλος Γυναικών Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» του οποίου η συνεισφορά στις εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς πρόσφερε σε όσους παραβρέθηκαν μελομακάρονα και άλλα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε μπαζάρ από την Ε2 του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, την Β’ Λυκείου και το Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία των εκδηλώσεων που θα συνεχιστούν σε κοινότητες του Δήμου και αυτήν την εβδομάδα. Τόνισε επίσης ότι αυτές  πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία τηςΑντιδημαρχίας Πολιτισμού, των Τοπικών Κοινοτήτων των Συλλόγων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια.

 

Προηγούμενο άρθρο 1η Συνάντηση Περιφερειών για τον Τουρισμό
Επόμενο άρθρο Οπτικά παιχνίδια που κινούνται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας