Χαιρετισμός δημάρχου Ελασσόνας στην παρουσίαση του υπολοίπου ψηφοδελτίου


           Κυρίες και κύριοι,

         Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες

Σας καλωσορίζω θερμά στην  σημερινή μας εκδήλωση, στη σημερινή συγκέντρωση του Συνδυασμού μας, που ολοένα και περισσότερο, καθημερινά, δείχνει τη δυναμική του και το εύρος του.

 Δείχνει την απήχησή  του σε ολόκληρη την περιοχή Ελασσόνας, σε όλο τον ενιαίο Δήμο Ελασσόνας.

Και η σημερινή σας παρουσία και τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά, μαρτυράνε πως βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο. Μαρτυράνε πως βρισκόμαστε σε καλή πορεία για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

Και είμαστε εκείνη η δύναμη και εκείνος ο Συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει την Ελασσόνα, ενωμένη στην επόμενη μέρα.

Ο  Δήμος μας εκφράζεται πλέον ενιαία, με μια φωνή, μέσα από τη συνένωση του Καλλικράτη και αυτό αποτελεί το θεμέλιο, το βασικό εργαλείο για την συγκροτημένη προώθηση των αιτημάτων της περιοχής μας. 

Για πρώτη φορά η Ελασσόνα, δρα ενιαία. Εκφράζεται ενιαία. Διεκδικεί ενιαία. Δουλεύει ενιαία. Για πρώτη φορά δυνάμεις από ολόκληρη την περιοχή Ελασσόνας είναι μαζί κάτω από ένα πρόγραμμα, το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας -Ολύμπου Πολιτεία».

Για πρώτη φορά τόσα αξιόλογα άτομα, οι καλύτεροι εκπρόσωποι της κοινωνίας μας, είναι ενωμένοι και διεκδικούν ένα και μόνο σκοπό. Το καλύτερο για τον τόπο μας.

Ήδη, γνωρίζετε ένα πολύ μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου μας, που παρουσιάσαμε πριν από λίγες μέρες. Αυτό διευρύνθηκε και εμπλουτίστηκε με συνεργάτες που διέκριναν σε μας την διαφορετικότητα.

Έχουμε την πολυτέλεια να μας χαρακτηρίζει η ποιότητα και η διαφορετικότητα. Έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τους καλύτερους, τους αξιότερους, τα πιο ηθικά στοιχεία του τόπου μας.

Έχουμε την πολυτέλεια να μιλάμε με πράξεις, με έργο, όχι με ευχολόγια και υποσχέσεις.

Έχουμε την πολυτέλεια να δείχνουμε με καμάρι το έργο μας και να ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας με μόνη κατάθεση  τα δείγματα γραφής που έχουμε δώσει, τα δείγματα της σκληρής δουλειάς που έχει προηγηθεί, τα δείγματα ήθους και χρηστής διαχείρισης.

Αυτή την πολυτέλεια και μόνο επιτρέπουμε στους εαυτούς μας.

Την πολυτέλεια να σας κοιτάμε στα μάτια με βλέμμα καθαρό και να ζητάμε την στήριξή  σας, γιατί σταθήκαμε στο ύψος μας και σαν άνθρωποι  πρώτα πρώτα και σαν εκπρόσωποί σας στη διοίκηση του Δήμου. 

Αυτός ο ξεχωριστός αέρας αξιοπρέπειας και ήθους που  φέραμε το Δήμο Ελασσόνας είναι που ενοχλεί αφάνταστα ορισμένους. Δεν θα ακολουθήσουμε άλλη οδό! Δεν θα ρίξουμε το επίπεδό μας.  Αν θέλουν και αν μπορούν τους προκαλούμε να   μας ακολουθήσουν εκείνοι. Και στο διάλογο με επιχειρήματα και στο έργο που επιτελέσαμε και στο ήθος που διδάξαμε.

Αυτά τα μηνύματα παίρνει ο Συνδυασμός, φίλες και φίλοι, από όλους εσάς, από όλα τα τοπικά διαμερίσματα, απ’ όλο τον κόσμο που επισκεπτόμαστε, ακούμε τις προτάσεις του και τις ανησυχίες του.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου γι’ αυτό.

Για τη δύναμη που μας δίνετε και για τα καλά σας λόγια. Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τον πιο δυναμικό μας εαυτό, τον κοινό μας στόχο. Για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Σκανδαλίδη σε Μάξιμο για Καθυστερήσεις
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση υποψηφίων των Βορείων Σποράδων