Ειδήσεις

5,7 εκατ. ευρώ για 5 νέα έργα στο Δήμο Φαρσάλων από τηνΠεριφέρεια


Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.698.000 ευρώ για το Δήμο Φαρσάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής: «Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και το Δήμο Φαρσάλων, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες. Με τα συγκεκριμένα έργα δίνουμε λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των προϊόντων.  Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία. Συνεχίζουμε καθημερινά γιατί τα έργα είναι τα μόνα λένε την αλήθεια».

Αναλυτικότερα τα έργα έχουν ως εξής:

-Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Π.Ε.Ο. ΦΑΡΣΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ», προϋπολογισμού: 2.000.000,00 € (ήδη ολοκληρώθηκε έργο συντήρησης προϋπολογισμού 1,8 εκ €)

-Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Π.Ε.Ο. ΦΑΡΣΑΛΑ-ΔΟΜΟΚΟΣ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ», προϋπολογισμού 1.500.000,00 €

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου:  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΡΣΑΛΑ-ΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΩΣ ΑΜΠΕΛΙΑ (Δ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ)», προϋπολογισμού 1.250.000,00 € (ήδη εκτελείται έργο προϋπολογισμού 7 εκ. €)

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου:  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΔΑΣΟΛΟΦΟΣ-ΠΟΛΥΔΑΜΕΙΟ-ΕΡΕΤΡΕΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ (Δ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ)», προϋπολογισμού 700.000,00 €

– Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΟ Δ.Δ. ΥΠΕΡΕΙΑΣ  ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ ΠΟΤΑΜΟΥ», Προϋπολογισμός έργου: 248.000,00 €

Προηγούμενο άρθρο Μαύρες Παρασκευές, δουλειά τις Κυριακές
Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Μεσοράχη