Ειδήσεις

Κέλλας: Όχι στην αποδόμηση του Έθνους


«Σήμερα είναι η Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, την οποία και θα έπρεπε να γιορτάζουμε και να τιμούμε αναλόγως με βάση την εθνική νομοθεσία και την Εκκλησία μας που τιμά τη μνήμη των Αγίων προστατών των πολυτέκνων. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αγνοεί συστηματικά και μεθοδευμένα τις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ, εσχάτως, έβαλε στο στόχαστρο και την Εκκλησία με την πρόταση των κυβερνητικών Βουλευτών για τη συνταγματική αναθεώρηση. Η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον μεγάλων προκλήσεων και κινδύνων».

Τα ανωτέρω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λάρισας, κατά τον εορτασμό της Ημέρας της Πολύτεκνης Οικογένειας και των Αγίων προστατών της Τερεντίου και Νεονίλλης, προσθέτοντας:

«Στα τρεισήμισι χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν ελήφθησαν μέτρα για τη στήριξη των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, αλλά είδαμε το “πετσόκομμα” των επιδομάτων τους και την πλήρη απουσία της κρατικής αρωγής σε κρίσιμα πεδία, όπως στις μετεγγραφές των τέκνων των οικογενειών, που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η δήθεν προοδευτική κυβέρνηση αποφάσισε να μην λάβει ουδεμία πρωτοβουλία για το θεμελιώδους σημασίας ζήτημα προόδου του λαού μας, που είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού και της υπογεννητικότητας.

Συγχρόνως, είδαμε το συγκυβερνών και κατ’ επίφαση ευαίσθητο σε θέματα Ορθοδοξίας κόμμα του κ. Καμμένου να “καταπίνει” αμάσητη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, αφού “κατάπιε” και “χώνεψε” προηγουμένως την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Για μια ακόμα φορά, η υποκρισία της συγκυβέρνησης αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο.

Η Πατρίδα μας σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες και ιστορικές προκλήσεις για το μέλλον της. Η στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες και την ελληνική οικογένεια εν γένει, σε συνδυασμό με τη συμπόρευση Κράτους-Εκκλησίας, αποτελεί τη μόνη οδό, προκειμένου το Έθνος να επιβιώσει και να σταθεί στα πόδια του σε μακροπρόθεσμη βάση. Η παράταξή μας δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω σε κάθε θέμα, που έχει ζωτική σημασία για την ασφάλεια, τη συνοχή και τη σταθερότητα της χώρας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες της Ελλάδας! Είμαστε στο πλευρό τους, όπως και στο πλευρό κάθε ελληνικής οικογένειας!

Θα δώσουμε μαζί τη μάχη της Πατρίδας και θα την κερδίσουμε!

Οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στηρίζουν άπορες οικογένειες
Επόμενο άρθρο Έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Τεμπών