Ειδήσεις

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Ερμής Λάρισας


Πρεμιέρα στην Α2 εθνική κατηγορία – για μία ακόμη χρονιά – κάνει την Τετάρτη ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας αντιμετωπίζοντας στο κλειστό του Αγίου Παύλου την ομάδα του Πευκοχωρίου (17:00), θέλοντας να μπει με το «δεξί» στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της γι’ αυτό το παιχνίδι και δηλώνει πανέτοιμη για την πρεμιέρα κόντρα σε μία ομάδα που κλήθηκε να αγωνιστεί στην Α2 μόλις πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου με τον τεχνικό του λαρισινού συγκροτήματος να επισημαίνει για την επίσημη «πρώτη» της ομάδας:
«Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος, αλλά και προσμονή, κρύβει δυσκολίες που για μας είναι αυξημένες αν αναλογιστούμε ότι το πρώτο μας παιχνίδι είναι εκτός έδρας και κόντρα σε μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη και παρουσιάζεται με πολύ όρεξη.
Κάθε πρεμιέρα έχει άγχος, κρύβει παγίδες, αλλά και εκπλήξεις και εμείς θέλουμε να αποτελέσουμε τη θετική έκπληξη σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.
Τα παιδιά εδώ και καιρό προετοιμάζονται σκληρά και είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, για να μπορέσουν να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους σ’ ένα δύσκολο αλλά και μεγάλο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα που μοιάζει με μαραθώνιο και θα πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές για να φτάσεις ως και το τέλος.
Τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας καλούμαστε να δώσουμε δύο συνεχόμενα ματς σε μικρή χρονική απόσταση, όμως θα πρέπει και στα δύο παιχνίδια να φανούμε δυνατοί και με αυξημένη διάθεση».

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Η ΕΡΤ κατάντησε όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας!
Επόμενο άρθρο Προβολή της Φθινοπωρινής σονάτας στο Χατζηγιάννειο