Ειδήσεις

Παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ


Με μεγάλη επιτυχία δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Οδός Αφροδίτης 69» που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ – Θεατρική Ομάδα Νίκαιας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στην πρεμιέρα του έργου που έγινε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «… για ακόμα μια χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει δύο θεατρικά έργα! Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επετεύχθη με την διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών. Το σίγουρο είναι ότι διανύουμε έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον θεατρικό δεκαπενθήμερο. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό». Οι παραστάσεις, όπως και κάθε παράσταση του το Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ – Θεατρική Ομάδα Νίκαιας, σε μία περίοδο κρίσης όπου ο πολιτισμός πρέπει και οφείλει να παίξει πρωτεύοντα ρόλο, δόθηκαν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Άκυς Μητσούλης χαρακτήρισε το έργο ως μια εξωφρενική – ανατρεπτική κωμωδία που σχολιάζει καυστικά όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης.  Συντελεστές της παράστασης: Μουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη  Πατρούλα Χριστοδούλου, σκηνικά Έλενα Κυράτσα, διεύθυνση σκηνής Σταυρούλα Μπόζαρλη, μακιγιάζ Εύη Τέγου, σχεδιασμός αφίσας – φωτογραφίες  Βασίλης Πάτσιος.

Έπαιξα με σειρά εμφάνισης οι : Γεωργία Ράπτη , Βασίλης Μουρμούρας , Έλενα Κυράτσα , Γιώργος Μπόζαρλης , Δημήτρης Κατσιαούνης , Σωτήρης Χατζίκος , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Χαρούλα Κουτζαηλία , Ευθύμης Τίκας , Αλεξάνδρα Σαμαρά , Βασιλική Σαπουνά.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν οι βελτιώσεις των κλειστών γυμναστηρίων Χάλκης και Πλατυκάμπου
Επόμενο άρθρο Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του νομού Λάρισας