Ειδήσεις

Ξεκινούν οι βελτιώσεις των κλειστών γυμναστηρίων Χάλκης και Πλατυκάμπου


Ξεκινούν οι βελτιώσεις των κλειστών γυμναστηρίων Χάλκης και Πλατυκάμπου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Κιλελέρ, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος υπέγραψαν την σύμβαση κατασκευής των έργων με τον ανάδοχο. Συγκεκριμένα πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, με τις παρεμβάσεις να αφορούν τη βελτίωση του παρκέ και τη συντήρηση της οροφής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο ανακατασκευάζουμε αθλητικούς χώρους για τον Δήμο Κιλελέρ, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν διεξόδους οι πολίτες. Πρόκειται για έργα ουσίας, χρήσιμα για τους ανθρώπους και ιδίως τους νέους. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για την νεολαία και για τους αθλητές, γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ξεκινά ένα έργο σημαντικό για τον αθλητισμό της περιοχής. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη δημιουργική συνεργασία και το ενδιαφέρον του για το Δήμο μας. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο για τα χωριά μας, έτσι ώστε να αθλούνται οι πολίτες, οι ομάδες και οι αθλητές. Ο Δήμος αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στις ανακατασκευές και έτσι η Περιφέρεια έβαλε τη χρηματοδότηση».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δύο έργα αποκατάστασης 500.000 ευρώ ξεκινούν στην Π.Ε. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ