Στο δήμαρχο Κιλελέρ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ. Πιτσιάβα

04 Ιανουαρίου 2018

Το δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο επισκέφθηκε η 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της πάλης στην άμμο Κατερίνα Πιτσιάβα του συλλόγου «Ογχηστός», η οποία κατοικεί στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Χάρη Χονδρονάσιο. Ο δήμαρχος τους απένειμε τιμητικές πλακέτες για τη μεγάλη αθλητική διάκριση που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο στην πόληΝταλυάν της Τουρκίας όπου διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της και δήλωσε ότι ο δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία Αθλητισμού βρίσκονται στο πλευρό με κάθε μέσο και παροτρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο υψηλό επίπεδο.

Η αθλητές ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον και δήλωσαν ότι θα πράξουν τα μέγιστα για να φέρουν κι άλλες διακρίσεις οι οποίες κάνουν γνωστό το Δήμο Κιλελέρ παγκόσμια.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Τεχνικών Έργων Κω/νος Φιλιππούλης και Κω/νος Χατζηκωσταντίνου οι οποίοι συνεχάρησαν με τη σειρά τους την Κατερίνα Πιτσιάβα για τη μεγάλη της επιτυχία.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC