Στο δήμαρχο Κιλελέρ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ. Πιτσιάβα


Tags |

Το δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο επισκέφθηκε η 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της πάλης στην άμμο Κατερίνα Πιτσιάβα του συλλόγου «Ογχηστός», η οποία κατοικεί στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Χάρη Χονδρονάσιο. Ο δήμαρχος τους απένειμε τιμητικές πλακέτες για τη μεγάλη αθλητική διάκριση που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο στην πόληΝταλυάν της Τουρκίας όπου διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της και δήλωσε ότι ο δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία Αθλητισμού βρίσκονται στο πλευρό με κάθε μέσο και παροτρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο υψηλό επίπεδο.

Η αθλητές ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον και δήλωσαν ότι θα πράξουν τα μέγιστα για να φέρουν κι άλλες διακρίσεις οι οποίες κάνουν γνωστό το Δήμο Κιλελέρ παγκόσμια.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Τεχνικών Έργων Κω/νος Φιλιππούλης και Κω/νος Χατζηκωσταντίνου οι οποίοι συνεχάρησαν με τη σειρά τους την Κατερίνα Πιτσιάβα για τη μεγάλη της επιτυχία.