Ειδήσεις

Μάξιμος με Μητσοτάκη: Απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας!


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνόδευσε τον πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Εφετείο Αθηνών προκειμένου να ενημερωθούν για την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το απεχθές πρόσωπο της τρομοκρατίας έκανε για μια ακόμη φορά την εμφάνισή του. Το κτύπημα στο Εφετείο, με βόμβα τέτοια ισχύος που θα μπορούσε να προκαλέσει και θύματα, αλλά και ο πυροβολισμός με καλάσνικοφ κατά του φύλακα του κτιρίου, αποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους δολοφόνους.

Η καταδίκη μας στη δράση των τρομοκρατών είναι απόλυτη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η δημοκρατία μας να διολισθήσει στο χάος και στη λογική της βίας, ούτε η δικαιοσύνη μας να τελεί υπό το φόβο της τρομοκρατίας. Ο πολιτικός κόσμος οφείλει, συντονισμένα και αποφασιστικά, να εναντιωθεί στο απειλητικό αυτό φαινόμενο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και ελπίζουμε ότι οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης θα συλληφθούν σύντομα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις και ενημέρωση του ΚΕΠ Υγείας Τεμπών
Επόμενο άρθρο Αυτή την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Περιφέρειας