Για την αποκατάσταση της αλήθειας για την πληρωμή των λογαριασμών της Δ.Ε.Η


 Με αφορμή την εμμονή ορισμένων τοπικών Μ.Μ.Ε. να μεταδίδουν λανθασμένα ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας χρωστάει στη Δ.Ε.Η. δηλώνουμε τα εξής:

Έχουν αποσταλεί όλες οι καταστάσεις γενομένων δαπανών, για την πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ, στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (Υ.Δ.Ε.) προκειμένου να εκδοθεί χρηματικό ένταλμα για τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νομού Λάρισας, καθώς και όλων των ανεξόφλητων τιμολογίων παρελθόντων ετών όλων των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου οι αριθμοί πρωτοκόλλων των διαβιβαστικών προς την Υ.Δ.Ε. για πληρωμή, με τελευταία ημερομηνία 28-11-2011.

Ειδικότερα πληρώθηκαν στη ΔΕΗ 86.960,22 ευρώ για τις Διοικητικές Υπηρεσίες, 18.434,08 ευρώ για τις Δασικές Υπηρεσίες και 14,504,73 ευρώ για τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και το αναλογούν ειδικό τέλος για τα κτήρια της, το οποίο θα αφαιρεθεί από τα ενοίκια που καταβάλλονται.

Είναι απορίας άξιο πως προέκυψαν οι «πληροφορίες» για ανεξόφλητους λογαριασμούς και μάλιστα ποσών, που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τη ΔΕΗ. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

Προηγούμενο άρθρο Ομόφωνη απόφαση της Δ. Ε. ΤΕΕ/ΚΔ Θεσσαλίας σχετικά με τις εξελίξεις στο ΤΣΜΕΔΕ
Επόμενο άρθρο ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 779.943