Κ. Αγοραστός: «Ο αθλητισμός σφυρηλατεί δυνατούς και υγιείς χαρακτήρες»


 Μεγάλο το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, για τους Διεθνείς Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία ”Larissa Cup” που θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚΛ στην Νεάπολη, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2011. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΕΛ κ. Γεώργιο Βαιόπουλο και τον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Κώστα Παπαγεωργίου, υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για τον αγώνα, που προβάλλει την περιοχή μας και αναβαθμίζει το αθλητικό και πολιτιστικό της επίπεδο. Ο κ. Αγοραστός μάλιστα συζήτησε τη δυνατότητα ανάλογης διοργάνωσης την Άνοιξη στον Βόλο, όταν αρχίζουν οι Διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου, καθώς και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Οι αφίξεις των ξένων ομάδων έχουν αρχίσει με πρώτη αυτή της Αιγύπτου, που ακολουθείται από τις ομάδες της Μογγολίας και Κιργιζίας. Οι άνθρωποι της ΔΟΠΑΕΛ και της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας που συνδιοργανώνουν τον Διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι Ξένες (17 στον αριθμό) και Ελληνικές αποστολές να απολαύσουν την διαμονή τους στην πόλη μας. Τους αγώνες έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας και αναμένεται πολλοί φίλοι του αθλητισμού να βρίσκονται στο Κλειστό της Νεάπολης του ΕΑΚΛ. Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου από 10:00 – 20:00 και το Σάββατο από 14:15 – 20:00 θα εμφανιστεί και η Εθνική ομάδα ανσάμπλ της Ελλάδας με την συμμετοχή και της Πρωταθλήτριας της ΓΕΛ Ζάχου Βασιλείας.

Προηγούμενο άρθρο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών