Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής


Συνελήφθησαν στις 29-10-2017 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της απείθεια και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο αλλοδαποί κατελήφθησαν χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Αγιάς να επιχειρούν να απομακρύνουν από το σημείο δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, τις οποίες είχαν επιμελώς αποκρύψει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο μοτοσικλέτες ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, είχαν αφαιρεθεί από την Αγιά, κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της (23-10-2017) έως το μεσημέρι της (26-10-2017).

Τα δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των (430) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και μία χρυσή αλυσίδα χειρός.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι δύο αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και νομίμου τίτλου παραμονής στη χώρα.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

 

Προηγούμενο άρθρο Συντηρεί το δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ