O ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ αναδεικνύει την Καλύτερη Φιλοξενία στην Ελλάδα!


 Από τις αρχές Οκτωβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ξεκίνησε για ένα πρωτότυπο ταξίδι ώστε να ενώσει τους φίλους του αυθεντικού ελληνικού καφέ. 26 φίλοι από όλη την Ελλάδα τον υποδέχθηκαν, του έδειξαν τα καλύτερα σημεία του τόπου τους και μοιράστηκαν μαζί του τα μυστικά για τον καλύτερο αυθεντικό ελληνικό καφέ. Όλοι οι σταθμοί του Παπαγάλου «ανέβηκαν» φωτογραφικά στη σελίδα του καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» στο Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapagalos)

Τώρα που η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ολοκληρώθηκε ένας από τους 26 οικοδεσπότες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής! Τη θέση αυτή διεκδικούν:

Από τα νησιά του Αιγαίου:

Η Μαρία Βαρούτη από τη Μυτιλήνη,

η Πόπη Τσίκκη από την Κω

και η Σωτηρία Ταϊφάκου από τη Ρόδο

Από την Κρήτη:

Η Χριστίνα Σταμάτη από το Ηράκλειο

η Ειρήνη Μαραγκουδάκη από το Ρέθυμνο

και η Τόνια Κουμαδοράκη από τα Χανιά

Από την Πελοπόννησο:

Η Σωτηρία Χαραμπάτη από τη Σπάρτη

η Βάλια Αμπατζή από την Τρίπολη

και η Στέλλα Χρήστου από την Πάτρα

Από τα νησιά του Ιονίου

Η Νόνη Μάστορα από την Κέρκυρα

η Βάσω Παλυβού από την Κεφαλονιά

και η Σοφία Κονιδάρη από τη Λευκάδα

Από τη Στερεά Ελλάδα

Ο Γιώργος Σταμπόλης από το Χαλάνδρι

ο Σπύρος Ντάγγας από την Αθήνα

και η Δώρα Δουρμούσογλου από την Καλλιθέα

Από τη Θεσσαλία:

Η Ραλού Μεθενίτου από τον Αμπελώνα

και ο Παύλος Αργυριάδης από τη Λάρισα

Από την Ήπειρο:

Η Σπυριδούλα Μαραγκού από την Πρέβεζα

ο Μιχάλης Ταμπάκης από τα Ιωάννινα

και η Αναστασία Νάτσιου από τη Σαγιάδα Ηγουμενίτσας

Από τη Μακεδονία:

Η Αναστασία Κυριακίδου από την Έδεσσα

η Αρετή Νάνου από το Κιλκίς

και η Κική Κιλιπόζογλου από τη Δράμα

Από τη Θράκη:

Ο Σίμος Καλπακίδης από την Ξάνθη

ο Οσμάν Ερδογάν από τα Αριανά Σαπών

και η Δόμνα Κωνσταντινίδου από την Αλεξανδρούπολη
Η μεγάλη ψηφοφορία άνοιξε και οι 26 οικοδεσπότες από τις 23 Νοεμβρίου μέσω ειδικής εφαρμογής διεκδικούν την ψήφο της καλύτερης φιλοξενίας του Παπαγάλου μέχρι τα μεσάνυχτα τις 4ης Δεκεμβρίου και υπολογίζουν ιδιαίτερα στις ψήφους των συντοπιτών τους!

Η εφαρμογή της ψηφοφορίας βρίσκεται στη σελίδα του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο facebook www.facebook.com/LoumidisPapagalos. Εκτός από τον μεγάλο νικητή, οι φίλοι της σελίδας που θα ψηφίσουν έναν από τους υποψηφίους σε αυτό το χρονικό διάστημα, διεκδικούν κατόπιν κλήρωσης δύο iPad2.

Σχετικά με την ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ

Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ είναι μια πρωτότυπη ενέργεια σχεδιασμένη από τον ελληνικό καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ. Η ενέργεια πραγματοποιείται στη σελίδα του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο Facebook www.facebook.com/LoumidisPapagalos και περιλαμβάνει τρία βασικά στάδια:

1 Από 3 έως 20 Οκτωβρίου οι φίλοι της σελίδας μας δήλωσαν συμμετοχή για να φιλοξενήσουν το ομοίωμα του Παπαγάλου στην πόλη ή το χωριό τους. Μέσω κλήρωσης αναδείχθηκαν 26 άτομα (οικοδεσπότες) μοιρασμένα σε 9 γεωγραφικά διαμερίσματα τα οποία επισκέπτεται ο Παπαγάλος. Οι 26 «οικοδεσπότες» του Παπαγάλου είναι και εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο των πολυτελών χειμερινών διακοπών στα επόμενα βήματα! Από όλους τους υπόλοιπους που δήλωσαν συμμετοχή σε αυτό το στάδιο, κληρώθηκε ένας νικητής που κέρδισε ένα ολοκαίνουριο iPad2.

2. Από 10 έως 22 Νοεμβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ πέταξε σε όσους κληρώθηκαν (οικοδεσπότες) οι οποίοι έστειλαν τις φωτογραφίες τους με τον Παπαγάλο, από χαρακτηριστικά μέρη της περιοχής τους! Σκοπός μας ήταν να ανακαλύψουμε την κάθε περιοχή και τα μυστικά του ελληνικού καφέ! Οι «οικοδεσπότες» έπρεπε να είναι δημιουργικοί γιατί στο επόμενο βήμα θα κριθούν από τους φίλους της σελίδας.

3. Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου οι 26 οικοδεσπότες διεκδικούν μέσα από ειδική εφαρμογή τις ψήφους των φίλων της σελίδας. Έτσι θα αναδειχθεί ο οικοδεσπότης που πρόσφερε την καλύτερη φιλοξενία στον Παπαγάλο και διέδωσε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Ο νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει πολυτελείς χειμερινές διακοπές για δύο! Σε αυτό το στάδιο οι υπόλοιποι φιναλίστ μαζί με όλους τους φίλους που ψήφισαν θα μπουν σε κλήρωση για 2 ακόμη iPad2.

Οι όροι συμμετοχής της ενέργειας είναι αναρτημένοι στις ιστοσελίδες https://www.facebook.com/note.php?note_id=220353528028350 και https://www.loumidis.gr/

Σχετικά με τον ελληνικό καφέ  ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Με κύρια χαρακτηριστικά το εκλεκτό του χαρμάνι, το πλούσιο άρωμα, την υπέροχη γεύση και την αξεπέραστη ποιότητά του, ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ θεωρείται ο Νο1 ελληνικός καφές και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και την καρδιά όλων των Ελλήνων, ως η πιο αυθεντική και ποιοτική επιλογή ελληνικού καφέ.

Στην οικογένεια ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ανήκουν τα παρακάτω προϊόντα:

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ για διπλό ελληνικό

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΪΝΗ

Η σελίδα του καφέ «Λουμίδης Παπαγάλος» στο Facebook βρίσκεται στο www.facebook.com/LoumidisPapagalos

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Ντέμη Καζάση – Manager, Advocate/ Burson-Marsteller, email: dkazasi@advocate-bm.gr

κο Νίκο Διονυσόπουλο – Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr

Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο Δικαιώθηκε το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας που ζητούσε την εμπλοκή του ΑΣΕΠ στην Κοινωφελή Εργασία