Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα θαλασσινά μπάνια των ΚΑΠΗ Λάρισας


Σε εξέλιξη βρίσκονται τα θαλασσινά μπάνια των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων του δήμου Λαρισαίων. Τη δυνατότητα να χαρούν τη θάλασσα έχουν οι ηλικιωμένοι-μέλη των ΚΑΠΗ και οι ωφελούμενοι του τμήματος Κοινωνικής Αρωγής της Πρόνοιας.

Τα θαλασσινά μπάνια, μια κοινωνική προσφορά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής,  ξεκίνησαν στις 21 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και 1 Σεπτεμβρίου.

Εκατόν πενήντα περίπου άτομα συγκεντρώνονται καθημερινά και με δωρεάν μετακίνηση μεταφέρονται στην παραλία του Στομίου. Εκεί οι συμμετέχοντες κάθονται για περίπου τέσσερις ώρες να απολαύσουν τη θάλασσα και επιστρέφουν το μεσημέρι ανανεωμένοι. Ενεργό συμμετοχή έχει βέβαια και η ορχήστρα των ΚΑΠΗ η οποία με αμείωτο κέφι συμβάλλει στην ψυχαγωγία των εκδρομέων.

Στα θαλασσινά μπάνια όπου είναι συνεχής η παρουσία του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κου Κωνσταντίνου Τσιαούση συνοδεύουν 2 κοινωνικοί λειτουργοί, 2 νοσηλεύτριες καθώς και η γυμνάστρια των ΚΑΠΗ η οποία είναι και στη διάθεση των εκδρομέων για ασκήσεις στο νερό.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα της Ελ. Αναστασοπούλου προς τους επιτυχόντες
Επόμενο άρθρο Εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης