Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Επιμένουμε στη διερεύνηση της αλήθειας για την υπόθεση Καμμένου


“Η υπόθεση του Noor1 και οι συνομιλίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι ένα τεράστιο θέμα, στο οποίο η ΝΔ θα επιμείνει και μετά την κατάθεση του αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής”, δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Είναι αδιανόητο ένας υπουργός, πόσο μάλλον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να συνομιλεί με ισοβίτη και μάλιστα 12 φορές», ανέφερε ο κ.Κέλλας και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση μετά την προσπάθεια που έκανε να ελέγξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις τηλεοπτικές άδειες, όπου απέτυχε παταγωδώς, διότι υπήρξε η ακύρωση από το ΣτΕ, έρχεται τώρα και μπλέκει σε νέες περιπέτειες και το μεγάλο ερώτημα που γεννάται είναι: Το ήξερε ο κ.Τσίπρας; Ο υπουργός Δικαιοσύνης το ήξερε, το είπε ο κ.Καμμένος, το ομολόγησε και ο κ.Κοντονής. Ο κ.Τσίπρας το ήξερε; Και αν το ήξερε, τι έκανε;».

Σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Λαρισαίος πολιτικός παρατήρησε: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, όμως, η αλήθεια είναι μία. Η αξιολόγηση έκλεισε, η συζήτηση για το αποτέλεσμα της έγινε προχθές στη Βουλή, όπου απεδείχθη πως μετατραπήκαμε σε μία αποικία χρέους μέχρι το 2060».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κέλλας, αναφερόμενος στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους παιδικούς σταθμούς και τα χιλιάδες παιδιά που δεν μπορούν να βρουν θέση, δήλωσε πως «η παραπάνω δυσμενής εξέλιξη έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε χιλιάδες οικογένειες στη Λάρισα αλλά και σε όλη την χώρα, ενώ μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα του 1ου συνεδρίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά άνω των τριών ετών»

Ο κ. Κέλλας εξηγεί μάλιστα πως «τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις ελληνικές οικογένειες θα είναι τεράστια αφού δε θα είναι λίγες οι μητέρες που θα αναγκαστούν να καταβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος ή και ολόκληρο το μισθό τους προκειμένου να πληρώνουν τον παιδικό σταθμό, ενώ άλλες θα υποχρεωθούν – στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης – να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους, εφόσον μάλιστα, ειδικά αν υπάρχουν δύο παιδιά, το κόστος του σταθμού είναι μεγαλύτερο από το μισθό».

Τέλος, ο βουλευτής Λαρίσης, μιλώντας για τις ανακοινώσεις του προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολίτικής έκανε λόγο για «ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης, ο οποίος καθίσταται πλέον επικίνδυνος για την χώρα ολόκληρη», σημειώνοντας με νόημα: «Ο Πρόεδρος του ΙΕΠ κατήργησε τον Πρωθυπουργό! Ή ο κ Τσίπρας έχει χάσει τον έλεγχο ή όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους Έλληνες γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ότι από τα δυο και αν συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο: Η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης αποφάσισε να παίξει και με την εκπαίδευση, κάτι που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο σοβαρή για την ίδια τη χώρα».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αντί αυτοκριτικής για το “πάρτι” επί ΠΑΣΟΚ παραποιούν την αλήθεια για Καραμανλή!
Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζει η ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου