Οι σκέψεις τις Θέκλας Παρασκευούδη


 

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από απουσία ξεκάθαρης πολιτικής φιλοσοφίας. Κρίσιμα ζητήματα ταλανίζουν την κοινωνία και αυτό που επικρατεί είναι η αναρχία και η έλλειψη ουσιαστικών λύσεων και αποφάσεων.

 

Σε αυτό το πλαίσιο αναδύθηκε η ανάγκη ίδρυσης ενός ομίλου προβληματισμού με έμφαση στα επίκαιρα και μείζονα θέματα της κοινωνίας μας.

Με πρωτεργάτη την Ντόρα Μπακογιάννη και με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της επιστημονικής αλλά και πολιτικής σκηνής της χώρας μας ιδρύθηκε το «Forum για την Ελλάδα».

Την Τετάρτη 29  Σεπτεμβρίου το «Forum για την Ελλάδα», εγκαινίασε τα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα την αρχή για ένα εποικοδομητικό διάλογο με στόχο την κατάθεση προτάσεων μέσα από ένα συνεχή διάλογο. Τα γραφεία του Forum βρίσκονται στη Λεωφόρο Νίκης 11.

Η παρουσία όλων σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα τόσο στο πλαίσιο της Κοινωνίας των πολιτών όσο και στη δημιουργία στέρεων βάσεων σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. 

Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν στελέχη της πολιτικής σκηνής και της αυτοδιοίκησης όπως  ο Αδάμ Ρεγκούζας, ο Ισίδωρος Κούβελος, o Κώστας Κιλτίδης, η Θέκλα Παρασκευούδη, ο Βαγγέλης Δημητρίου, ο Αντώνης Γυφτόπουλος, ο Γίαννης Μπουτάρης, ο Χρήστος Κοσκινάς, ο Γιώργος Γκλαδάκης, όπως και πλήθος φίλων και υποστηρικτών.

Προηγούμενο άρθρο Όχι άλλο ψαλίδισμα στα επιδόματα των αστυνομικών δηλώνει ο Χαρακόπουλος
Επόμενο άρθρο ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ