Ειδήσεις

Success story η εταιρεία ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας


Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συμμετείχε στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος», το οποίο πραγματοποιήθηκε 11 & 12 Μαΐου στην Αθήνα.Το Συνέδριο αυτό είχε ως σημείο αναφοράς τη στρατηγική διασύνδεση της Κίνας με την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και ειδικότερα το project «One Belt One Road» το οποίο προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης συνεργασιών, μεταξύ άλλων και στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης & ενέργειας.

Με αφορμή τη συνεργασία μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και της ιταλικής ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing& Επικοινωνίας προσκλήθηκε να παρουσιάσει το successstory της εταιρείας που καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση και ζεστό νερό σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις, αποτελώντας, σε αριθμό συνδέσεων, (μετά τη ΔΕΗ) το μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Εξαρχουλάκος αναφέρθηκε και στο μέλλον της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: «Η επιτυχημένη διαδρομή της εταιρείας έχει θεμελιώσει γερές βάσεις για το μεγάλο επόμενο βήμα, την είσοδό μας στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Έχοντας στο ενεργητικό μας επίσης τη διεθνή εμπειρία της ΕΝΙ διαμορφώνουμε τις πλέον σύγχρονες λύσεις προς τους πελάτες μας. Με το δεδομένο αυτό, τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα επωφελούνται, με αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, που θα συνδυάζουν φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό σε όλη την Ελλάδα».

 

Προηγούμενο άρθρο Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.ΟΜ.Α.μεΑ.
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πανθεσσαλική Μαθητική Γιορτή