Ειδήσεις

Startup Europe Week στη Λάρισα 2017


Για δεύτερη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 06/02/2017 έως 10/02/2017 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην Εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Οι επίσημοι διαπιστευμένοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση Digitalidea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το παράλληλο Ευρωπαϊκό δίκτυο AcceleratorAssembly, με την επίσημη υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας,του Δήμου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας σας καλούν στην εκδήλωση κατά την οποία θα αναλυθούν θέματα νεοφυούς επιχειρηματικότητας και θα δοθεί η δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων του τοπικού οικοσυστήματος.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για λόγους αποτελεσματικής διαχείρισης του διαθέσιμου φυσικού χώρου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισαςκαι για την παρακολούθηση της πορείας της εκδήλωσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Eventbrite (https://www.eventbrite.com/e/startup-europe-week-larissa-tickets-31346555391) (προαιρετικά).

Επίσης, για τους εκπροσώπους Νεοφυών Δομών Επιχειρηματικότητας σας παρακαλούμε να δηλώσετε την παρουσία σας και να συμπληρώσετε την φόρμα https://goo.gl/forms/vPqVmMpLJmc8WXhq2(υποχρεωτικά) ώστε να συντονιστεί επιμελώς η δικτύωση των Νεοφυών Δομών τώρα και στο μακροπρόθεσμο μέλλον.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2410-626943 (Θοδωρής Αλεξάνδρου).

Προηγούμενο άρθρο Γνωριμία με το Nordic Walking - Περπάτημα με μπαστούνια
Επόμενο άρθρο Πίτα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής "Άγιος Αχίλλιος"