Ειδήσεις

Συνεργασία του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με το γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ στην ειδικότητα της Προπονητικής


Τη Δευτέρα 21.11.2016 ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία μεταξύ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και του Γυμναστηρίου «ΚΟΥΡΟΣ» στην πόλη της Λάρισας σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της προπονητικής.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην παροχή των υποδομών του γυμναστηρίου για την υλοποίηση των εργαστηρίων καθώς και της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών της εν λόγω ειδικότητας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το γυμναστήριο «ΚΟΥΡΟΣ» βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λαγού και Κραννώνος και δραστηριοποιείται από το 1995 στην πόλη της Λάρισας. Διαθέτει άνετες εγκαταστάσεις που καλύπτουν συνολικά περίπου 1.000m2 και άρτια ειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στην επιστήμη της άσκησης και του αθλητισμού.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου «ΚΟΥΡΟΣ»κ. Νικόλαος Μπατρακούλης, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και κατάρτισης στην ειδικότητα της προπονητικής, αποφάσισε να συνεργαστεί αποκλειστικά με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» με γνώμονα την 30χρονη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το άρτιο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει σε ΛάρισακαιΒόλο.

Η σύναψη τέτοιου είδους συνεργασιών με επιτυχημένους και έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ και η αποκλειστική συνεργασία με το γυμναστήριο «ΚΟΥΡΟΣ» αποσκοπεί στην ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της προπονητικής αθλημάτων.

Προηγούμενο άρθρο Πανθεσσαλική σύσκεψη της ΟΑΣΤ του Ν. Τρικάλων και των ΔΣ των αγροτικών συλλόγων
Επόμενο άρθρο Χρυσό Βραβείο γεύσης για το ΘΕΣγάλα