Ειδήσεις

Ανακοίνωση συλλόγου υπαλλήλων Δ. Λάρισας για Ομπάμα


Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να απαγορεύσει στο λαό της Αττικής να διαδηλώσει ενάντια στην παρουσία του μακελάρη Ομπάμα στην Ελλάδα, παραμονές της επετείου της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, του ηγέτη των ΗΠΑ, που μαζί με τους άλλους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έχουν απλώσει τον πόλεμο, τη δυστυχία, τη φτώχεια, την προσφυγιά σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

Ντόπιοι και ξένοι επιχειρηματικοί όμιλοι συμμετέχουν στον τσακωμό για το μοίρασμα των αγορών και των ενεργειακών δρόμων. Τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων της χώρας του ήρθε να προωθήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Είναι ώρα επαγρύπνησης και αγώνα ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ελληνική εμπλοκή. Να πέσει στο κενό η προσπάθεια για ομοψυχία κάτω από τους λεγόμενους «εθνικούς στόχους». Καμιά σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στα συμφέροντα των μονοπωλίων και τα συμφέροντα και τις ανάγκες του ελληνικού λαού, που μοχθεί καθημερινά κάτω από τις όλο και πιο δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η αντιλαϊκή πολιτική τους.

Όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες της πάλης σήμερα, όσο αρνητικός κι αν είναι ο συσχετισμός δύναμης, ο λαός μας έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια του και αυτή θα απελευθερώνεται στο βαθμό που συνειδητοποιεί το δίκιο και τα συμφέροντά του. Να γίνει πράξη η προοπτική της αποδέσμευσης από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Η κινηματογραφική λέσχη του Δ. Κιλελέρ προβάλει τη ταινία "The lunchbox"