Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τέσσερις περιπτώσεις κλοπών


Εξιχνιάσθηκαν από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου τέσσερις περιπτώσεις τετελεσμένων κλοπών, δύο αποπειρών κλοπών, καθώς και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που διαπράχθηκαν στις πόλεις της Λάρισας και του Βόλου.

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-11-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 20χρονος και μία 22χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τα περαιτέρω.

Όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα (09/10-11-2016) σε Λάρισα και Βόλο, ο 20χρονος και η 22χρονη, από κοινού με άγνωστο συνεργό τους που αναζητείται, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προέβησαν στην τέλεση τεσσάρων τετελεσμένων κλοπών και δύο αποπειρών κλοπών σε διάφορα καταστήματα και οικίες, αποκομίζοντας συνολικά χρυσαφικά μεγάλης αξίας, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, έξι ζευγάρια γυαλιών ηλίου και διάφορα έγγραφα.

Παράλληλα, αφαίρεσαν και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τα αφαιρεθέντα ζεύγη γυαλιών ηλίου,
  • ένα κλειδί αλλαγής ελαστικών, ως διαρρηκτικό εργαλείο,
  • μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης,
  • μία αλυσίδα χειρός,
  • ένα δαχτυλίδι και
  • το χρηματικό ποσό των (687,6) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου.

Προηγούμενο άρθρο Ολομέλεια Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών ν. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Υπόμνημα του ΕΚΝΛ με αιτήματα για τον περιορισμό της ανεργίας