Χρ. Κέλλας : Χρειαζόμαστε και στην υγεία νέο ξεκίνημα

10 Νοεμβρίου 2016

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, το βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, επισκέφθηκε τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας με κατοίκους του Λεκανοπεδίου.
Το κλιμάκιο, συναντήθηκε με τον διοικητή και την αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία», κ. Μανώλη Παπασάββα και κυρία Άννα Ζωηρού, την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Αγλαΐα Κυριακού», κυρία Μαριόγκα Φραγκάκη, καθώς και εργαζόμενους. Στη συζήτηση, κυριάρχησαν τα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν τα δύο Νοσοκομεία, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Αμέσως μετά, ο Τομεάρχης Υγείας, κ. Χρήστος Κέλλας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Συνεχίζοντας το οδοιπορικό σε Δομές Υγείας της χώρας, είχαμε την ευκαιρία σήμερα, να επισκεφθούμε δυο νοσοκομεία στα οποία επιτελείται σημαντικότατο έργο νοσηλείας για χιλιάδες παιδιά. 
Είδαμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.
Η σημερινή χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν μπορεί να συνεχιστεί. 
Οφείλουμε απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και “κρατούν” τα Νοσοκομεία, όρθια. 
Στη Συμφωνία Αλήθειας που παρουσιάζει ο Πρόεδρός μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλους τους Έλληνες, η Υγεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. 
Χρειαζόμαστε, και στην Υγεία, ένα νέο ξεκίνημα, για να ξαναχτίσουμε, όλοι μαζί, τη χώρα που μας αξίζει».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

           Για περισσότερες πληροφορίες

                   πατήστε στα links:

      (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr,

              www.aedep.gr, www.espa.gr )

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031