Ειδήσεις

Για τρίτη θητεία στη θέση του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης ο Δρ. Στ. Κούτρας


Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η Πανθεσσαλική Στέγη” ο Δρ.Στέφανος Κούτρας. Ο Στέφανος Κούτρας γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην πόλη της Καρδίτσας.                  Είναι Διδάκτωρ Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και βρίσκεται σήμερα στη θέση του Συμβούλου Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Ασχολείται με τα κοινά, από την μαθητική του ζωή και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης των αδιορίστων εκπαιδευτικών, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λογοτεχνών-Συγγραφέων Νομού Λάρισας. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος στο σύλλογο Απανταχού Μουζακιωτών Θεσσαλίας. Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης από το 2010 με ιδιαίτερα επιτυχημένες δράσεις για την προβολή της Θεσσαλίας.

Το νέο Δ.Σ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανθεσσαλικής Στέγης αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από νέα πρόσωπα που εκφράζουν την ανανέωση και την προοπτική (θα εκπροσωπήσει την Ένωση για την τριετία 2016-2019).                                                                                                  Το νεοκλεγέν Δ.Σ. το οποίο είναι ανανεωμένο κατά τα δύο τρίτα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Στέφανος Κούτρας, Αντιπρόεδρος: Θεοδώρα Τσιτσιπά, Γενικός Γραμματέας: Λάζαρος Καραούλης, Ειδική Γραμματέας: Μαριάνθη Τσιακατούρα, Ταμίας: Κώστας Τσιώρας, Έφορος Μελετών & Προγραμματισμού: Μαρία Βλόντζου, Έφορος Πανθεσσαλικής Στέγης: Αχιλλέας Ντούλιας.         Μέλη: Βασιλάρας Βασίλης, Γαϊτάνης Απόστολος, Ζαφειρόπουλος Απόστολος, Κουτσιμπογιώργος Γιώργος, Λιάκος Χρήστος, Στάμου Απόστολος, Στυλόπουλος Επαμεινώνδας, Τσεσμελή Ελένη.

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός : Θα αφήσουμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού στο έλεος του χρόνου και του Αχελώου;
Επόμενο άρθρο Μαζική κινητοποίηση των συνταξιούχων στο ΙΚΑ