Ειδήσεις

1η γιορτή καβουρόπιτας στα Μεσάγκαλα απο τους ψαράδες


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στα Μεσάγκαλα  η 1η γιορτή καβουρόπιτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιαίων Κάτω Ολύμπου. Την εκδήλωση άνοιξε ο δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Νάτσης που ευχαρίστησε το κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και στηρίζει τους ψαράδες  χειμώνα και  καλοκαίρι καθώς και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν .Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ.Αθανάσιος Παιδής που στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη πρόσκληση και ενημέρωσε το ΔΣ του  συλλόγου οτι σαν περιφέρεια Θεσσαλίας θα βρίσκεται δίπλα  στο πλευρό των ψαράδων στα προβλήματα τους αλλα και θα στηρίζει  το καλοκαίρι και τις ανάλογες εκδηλώσεις  που πραγματοποιούνται απο τον σύλλογο τους.
Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του αντιδημάρχου κΑχιλλέα Διψάνα απο την πλευρά του Δήμου Τεμπών όπως ακόμη μετέφερε και  την στήριξη του Δημάρχου στο πλευρό του δραστήριου συλλόγου μέσα απο τον ΔΟΠΑΠΕΠ  .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης , ο διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας κ.Ιωάννης Ράπτης ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κρανιάς κ.Ιωάννης Μήτσιου.

Προηγούμενο άρθρο Στον εκθεσιακό χάρτη της χώρας εισέρχεται η Λάρισα
Επόμενο άρθρο Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι εν Λαρίση Άγιοι