Ειδήσεις

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας τίμησε τους Θεσσαλούς αθλητές


Τους Θεσσαλούς αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 υποδέχτηκε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός Κων/νος καθώς και η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας στα γραφεία της.

Ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους αθλητές και τους συνοδούς τους συγχαίροντας την υπέροχη προσπάθειά τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Χαρακτηρίστηκα είπε : «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που είμαι στην ευχάριστη θέση να απευθυνθώ προσωπικά σε εσάς και να σας πω πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνατε εκπροσωπώντας την Θεσσαλία και την Ελλάδα. Δεν σας κρύβω ότι πέρα από την  χαρά που δώσατε τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και σε όλους τους  Έλληνες σας ζηλεύω και ότι πολύ θα ήθελα να έχω και εγώ την σωματική, ψυχική και πνευματική δύναμη να συμμετάσχω και να διακριθώ σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Μαζί με εμένα στην σημερινή εκδήλωση παρίσταται σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας ως  ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς εσάς που μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Έλληνες».

Στην συνέχεια η γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Καραλαριώτου Ρένα συνεχάρη με την σειρά της όλους τους αθλητές και τα συγγενικά τους πρόσωπα λέγοντας ότι αυτή η υπέροχη προσπάθεια θα έχει και συνέχεια με καλυτέρα αποτελέσματα και η πιο σημαντική περίοδος θα είναι η στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας θα χαμηλώσουν.

Συγχαρητήρια απεύθυναν προς τους Θεσσαλούς αθλητές ο κ. Αλεξάκος Φώτης, Δήμαρχος Καρδίτσας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ελήφθη μετά από πρόταση του μέλους του Δ.Σ. κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, Δημοτικό Σύμβουλο Σοφάδων, ο κ. Μεριβάκης Γιώργος Δήμαρχος Φαρκαδόνας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κομήτσας Ρίζος, Δημοτικός Συμβούλος Κιλελέρ, Κολλάτος Κων/νος, Δήμαρχος Τεμπών, Στουρνάρας Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων,  Αγγέλης Βασίλειος, Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας Καλαμπαλίκης Κων/νος, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας,  Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Δημοτικός Σύμβουλος Σοφάδων, ο Πατσιαντάς Μαργαρίτης, Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και ο Νασιακόπουλος Αθανάσιος, Δήμαρχος Κιλελέρ.

Στην εκδήλωση δεν παρέστη η Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και την  τιμητική πλακέτα θα της την απονείμει το μέλος τους Δ.Σ. κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος.

Στην συνέχεια έγινε η απονομή των τιμητικών πλακετών ως εξής:

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός στην κ. Τσινοπούλου Παναγιώτου-Βάδην

Η κ. Καραλαριώτου στην Αλεξούλη Χάιδω-Άλμα εις μήκος

Ο κ. Αλεξάκος στον Παπαμιχαήλ Αλέξανδρο-Βάδην

Ο κ. Μεριβάκης στην Αναγνωστοπούλου Κρίστι-Δισκοβολία

Ο κ. Πατσιαντάς στον κ. Βολικάκη Χρήστο- Ποδηλασία ταχύτητας

Ο αθλητής Διαμαντής Στέφανος που συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο 2016 στο αγώνισμα τένις με αμαξίδιο θα τιμηθεί μετά την επιστροφή του από το Ριο.

 

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή προτάσεων σχεδιαγραμμάτων διδασκαλίας από νέους Επιστήμονες
Επόμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Να διατηρηθούν τα άμισθα υποθηκοφυλακεία