Ειδήσεις

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Ε. M. Λ. Φιλιππούπολης


H Ε. Μ. Λ. ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ” WeddingsAround The World In 50 Days” (γάμοι σε όλο τον κόσμο σε 50 ημέρες), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE), από 27/7 έως τις 4/8/2016.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE), θα ταξιδέψει η χορευτική ομάδα της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης, αποδεχόμενη πρόσκληση των διοργανωτών της εκεί χώρας, στην πόλη AlAinCity – UAE, όπου  πραγματοποιείται το Διεθνές Φεστιβάλ “WeddingsAround The World In 50 Days” (γάμοι σε όλο τον κόσμο σε 50 ημέρες) που διαρκεί από την 6η Ιουλίου έως τις 26η Αυγούστου 2016.

Στο Φεστιβάλ συμμετάσχουν επτά διεθνείς χορευτικές ομάδες, η Βουλγαρία (Bulgaria), η Ρουμανία (Roumania), η Ιορδανία (Jordan), η Ελλάδα (Greece), η Ινδία (India), η Παραγουάη (Paraguay) και η Αίγυπτος (Egypt).

Για την Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση και συνάμα τιμή, μια ακόμη διεθνή συμμετοχή σε ένα πολυπολιτισμικό διεθνές γεγονός.

Τα μέλη της αποστολής προετοιμάζονται εντατικά, με πρωτεργάτη, τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου, κύριο Σωτήρη Καραβασίλη, ο οποίος ετοίμασε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με εναλλαγές στους ρυθμούς και τους βηματισμούς, με θέμα τον παραδοσιακό γάμο στην Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπηθεί επάξια η χώρα μας, παρουσιάζοντας όπως και το θέμα του φεστιβάλ προστάζει, “γάμοι σε όλο τον κόσμο σε 50 ημέρες”, δίνοντας την ευκαιρία  στους θεατές, να ταξιδέψουν και να έρθουν πιο κοντά στην παράδοση της χώρα μας παίρνοντας μία “γεύση” από αυτή.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, με ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέϊν και θα επιστρέψει στις 4 Αυγούστου, θα έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, να επισκεφθεί Αρχαιολογικούς χώρους και Μνημεία όπως και τουριστικά αξιοθέατα στο Αμπού Ντάμπι και Ντουμπάϊ και να μυηθεί στην πλούσια κληρονομιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAE).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αποστολή της λέσχης και αναμένουμε γεμάτοι ανυπομονησία την επιστροφή τους.

Προηγούμενο άρθρο Χ. Κέλλας: Ερώτηση για την απαξίωση του συστήματος "ΗΛΙΟΣ"
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 17 συλλήψεις