Ειδήσεις

Μάξιμος : Η κυβέρνηση να μην κάνει τη στρουθοκάμηλο για την κατάληψη στο Α.Π.Θ.


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, και ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, σχετικά με τα γεγονότα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση :
«Για μια ακόμη φορά, οι χώροι ελληνικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος παραδίδονται στην παράνομη δράση ανεξέλεγκτων, περιθωριακών ομάδων. Όπως φαίνεται ο “ιός των Εξαρχείων” μετανάστευσε και στη Θεσσαλονίκη.Τώρα, έχουμε, μάλιστα, την πρωτοτυπία εντός του Πανεπιστημίου να συρρέουν ομοϊδεάτες των εγχώριων καταστροφέων απ’ όλη την Ευρώπη, με σκηνές και τροχόσπιτα.
Ήδη, σύμφωνα με καταγγελίες των Πρυτανικών Αρχών, υπάρχει παραβίαση και κατάληψη κτιρίων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Και το βέβαιο είναι πως το “μάρμαρο” των όποιων καταστροφών, θα φορτωθεί στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.
Τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα, στιγματίζουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, ως χώρα της ανομίας, και συνάμα καταρρακώνουν το κύρος των Πανεπιστημιακών της Ιδρυμάτων.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία πολλάκις έχει επιδείξει τη συμπάθειά της σε έκνομες συμπεριφορές στα Πανεπιστήμια, με την πρόφαση του “ασύλου”, βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών της. Τα όσα πρωτοφανή λαμβάνουν χώρα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχει καταλυθεί το Κράτος, αλλά η Κυβέρνηση, σφυρίζει αδιάφορα.

Προηγούμενο άρθρο Η Νέα Λάρισα σχετικά με το Γενί Τζαμί
Επόμενο άρθρο Η πανήγυρις του Ι.Ν. Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στα Αμπελάκια