Ειδήσεις

Η Ελ. Αναστασοπούλου συγχαίρει τους μαθητές Λάρισας και Τρικάλων που διακρίθηκαν στη Ρομποτική


Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, κα Ελένη Αναστασοπούλου, συγχαίρει θερμά  τους μαθητές και τους φοιτητές των νομών Λάρισας και Τρικάλων που διακρίθηκαν στους τελικούς αγώνες  του πανελλήνιου  πρωταθλήματος Ρομποτικής και τους εύχεται «καλή επιτυχία» και στην Ολυμπιάδα που θα συμμετέχουν και που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο, στο Ν. Δελχί.

Η κα Αναστασοπούλου τονίζει ότι τέτοιες διακρίσεις προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό, προσδίδοντάς της μεγαλύτερο κύρος, καλλιεργούν την άμιλλα στους νέους, αναπτύσσουν ιδεώδη και ήθος, δημιουργούν νέα, «υγιή» ενδιαφέροντα, απομακρύνοντας από επιβλαβείς έξεις της εποχής.

Παράλληλα,  εξοικειώνουν τους νέους  με τα τεχνολογικά επιτεύγματα, προάγοντας  την εφευρετικότητα, φέρνουν σε επαφή τους λαούς, στα πλαίσια του διαπολιτισμικού χαρακτήρα αυτών των Διοργανώσεων και καλλιεργούν το πνεύμα των νέων ανθρώπων.

Αξίζει, λοιπόν,  σ’ αυτά τα παιδιά- Μαρκούλη Αθανάσιο, Κουτσιώρα Αναστάσιο, Τσούτσα Χρήστο, Πεστρίτση Παντελή (Τύρναβος), Μπρούζα Ανδρέα, Τσιάμαλο Τάσο, Ομήρου Ανδριανή, Καλογήρου Ευτυχία, Χουλιάρα Ορέστη-Αποστόλη,  Σκιαδόπουλο Νικόλαο, Κατσάνι Ναζλί (Λάρισα), Γκούμε Λαυρέντη, Ζιούτο Κων/νο, Καλαντζή Σωτήριο, Κατσίκα Στέφανο, Λώλα Δημήτριο (Τρίκαλα)-να δοθεί «ο έπαινος ο καλός» ως αγέραστο βραβείο  τιμής και οι ευχές όλων μας να είναι «συνοδοιπόροι» σε κάθε τους αγώνα.

Προηγούμενο άρθρο Κατασκευάζεται ανισόπεδος αμφίπλευρος κόμβος στον Πυργετό
Επόμενο άρθρο Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα στην Κιν/φική Λέσχη Νίκαιας