Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή καλωδίων χαλκού από αντλιοστάσιο


Συνελήφθησαν, χθες (05-04-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο ημεδαποί, ένας 20χρονος και μία 31χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών συνεργών, ηλικίας 39 και 25 ετών.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της (04-04-2016) οι τέσσερις ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε αντλιοστάσιο 38χρονου ημεδαπού και αφού το παραβίασαν, αφαίρεσαν καλώδια χαλκού δέκα (10) μέτρων περίπου, προκαλώντας φθορές συνολικής αξίας (1.500) ευρώ. Στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν αντλιοστάσιο 32χρονου ημεδαπού, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστούν δύο από τους δράστες και συλληφθούν.
Οι τέσσερις ημεδαποί πούλησαν την αφαιρεθείσα ποσότητα χαλκού σε 39χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό τμήμα Αγιάς προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προηγούμενο άρθρο Πανέτοιμη η ΕΝ.ΠΕ. για την υλοποίηση του Έργου «Αναδιοργάνωση της Αυτοδιοίκησης»
Επόμενο άρθρο Διημερίδα διοργανώνει η ΕΔΕΥΑ και η ΔΕΥΑΛ Λάρισας