Ειδήσεις

Κέλλας: Ενώνουμε όλους τους Έλληνες


Ο βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας, αφού ψήφισε για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν συνέχεια του εντυπωσιακού μηνύματος ενότητας και ελπίδας που έστειλαν περισσότεροι από 400.000 Ελληνίδες και Έλληνες οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.
Σήμερα χιλιάδες στελέχη της ΝΔ, εκλέγουν τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και τους συνέδρους που θα απαρτίσουν το 10ο Εθνικό Τακτικό μας Συνέδριο. Η μέρα αυτή είναι λοιπόν μια μέρα σταθμός στην πορεία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Όλοι μαζί λοιπόν δίνουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όχι απλά την κυρίαρχη πολιτική δύναμη της χώρας, μα την παράταξη εκείνη που θα ενώσει ξανά όλους τους Έλληνες και θα βγάλει τη πατρίδα μας από τα εφιαλτικά αδιέξοδα, που προκάλεσε ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο αγώνας αυτός θα είναι νικηφόρος γιατί είναι κάτι που το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.
Εμείς απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών με συμμετοχική δημοκρατία. Καλή ψήφο σε όλους.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία το 4ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Προσκυνηματική Εκδρομή ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας