Ειδήσεις

Απεργούν στις 7 Απρίλη οι δημοτικοί υπάλληλοι Λάρισας


Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία 7 του Απρίλη 2016
Στη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου 2016 οι εργαζόμενοι του Δημοσίου μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, αποδείξαμε περίτρανα ότι χωρίς τον εργαζόμενο λαό δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα.
Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου 2016, φανερώνει τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.
Τώρα είναι η ώρα του αγώνα! Να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος που κατεδαφίζει την Κοινωνική Ασφάλιση. Να μην επιτρέψουμε οι συντάξεις μας να γίνουν επίδομα πτωχοκομείου. Να μην αφήσουμε η Κοινωνική Ασφάλιση να γίνει τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων Υγείας. Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, δημόσια και υποχρεωτική για όλους. Να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία, που λεηλάτησαν τα Ταμεία, που είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Κάτω τα χέρια από το εφάπαξ. Όχι στο νέο αντιδραστικό νόμο για τη Δημόσια Διοίκηση (ν. 4369/16), όχι στη νέα τιμωρητική αξιολόγηση που συνδέεται με το μισθό, το βαθμό, τις υποχρεωτικές μετατάξεις αλλά και τις απολύσεις. Όχι στο νέο μισθολόγιο (ν. 4354/15) και στις νέες περικοπές. Κάλυψη των απωλειών τώρα. Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων. Να μην περάσουν τα σχέδιά τους για το νέο Φορολογικό.

Πέμπτη 7 Απρίλη όλοι και όλες στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στο Δημόσιο!

Όλοι και όλες στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας!

ΤΟ Δ. Σ.

Προηγούμενο άρθρο Συγκρότηση σε σώμα για το Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία το 4ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας