Ειδήσεις

Πρώτο παιχνίδι με πρώτη νίκη για την νέα ομάδα βόλεϋ του Γ.Σ Όλυμπος Γόννων


Μετά απο πολλές προσπάθειες και με την βοήθεια και στήριξη κάποιων εμπνευστών δημιουργήθηκε η ομάδα βόλεϋ του Γ.Σ Όλυμπος Γόννων .

Σε αυτο το εγχείρημα βοήθησε η γυμναστήρια και δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσόπα σε συνεργασία με το ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας και του Προέδρου κ.Παρλίτση . Τα κορίτσια ειναι μαθήτριες δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου και αυτην την στιγμή η ομάδα απαρτίζεται στο συνολο της απο 18 αθλήτριες .Στο δρόμο για το στήσιμο της ομάδας ανελαβε ο Γοννιώτης γυμναστής -προπονητής κ.Κώστας Παπαδούλης .

Σε δήλωση της η κα Γεωργία Τσόπα ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτο το εγχείρημα και να δημιουργηθεί η ομάδα βόλεϋ ,ακόμη ευχαρίστησε τις οικογένειες των κοριτσιών που βρεθήκαν απο την πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα .
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δόθηκε το Σαββατο 19 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας με την εκεί τοπική ομάδα και με προπονήτρια την κα Ευτυχία Κολοβέτσιου
( να σημειώσουμε η προπονήτρια ηταν μαθήτρια της κα Τσιόπα Γεωργία)

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε να ειναι υπέρ της ομάδας του Γ.Σ Γόννων με 3-1 .
Στην φωτογραφία τα κορίτσια της ομάδας με την κα Γεωργία Τσόπα τον προπονητή κ. Κώστα Παπαδούλη και τον άνθρωπο που βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή δίπλα και στηρίζει την προσπάθεια αυτήν τον δάσκαλο κ.Γεώργιο Αλεξανδρή.
Τα ονόματα των αθλητριών του Γ.Σ Γόννων :
Ελένη Παρλίτση ,Ιωάννα Μαντά, Γιώνα Γιονουζάι , Μαρία Ριζούλη , Φανή Μαλέκα , Ευαγγελία Γαλούση, Σοφία Σουμέλα,Κων/να Τσιούρβα ,Ελισάβετ Κορωβέση , Ειρήνη Παλάνη, Ευαγγελία Στρούλια ,Παρασκευή Τσιούρβα , Μαρία Μαντά,Αικατερίνη Γκιάτα ,Μαρία Τάσιου ,Ειρήνη Γατσά, Βασιλική Ριζούλη , Δήμητρη Σιόντα.
Προπονητής :Κώστας Παπαδούλης.

Και οι δυο ομάδες δώσανε ραντεβού ο επόμενος αγώνας να πραγματοποιηθεί στους Γόννους .

Προηγούμενο άρθρο Δύο συλλήψεις για αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται με επιτυχία η διανομή τροφίμων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας απο το Δ.Τεμπών