Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας : Η Ν.Δ. οφείλει να είναι έτοιμη


«Τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα δεν αποδεικνύουν μόνο πως έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση αλλά και πως σύντομα θα κληθούμε να αναλάβουμε την διακυβέρνηση, αυτή τη φορά όμως σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες». Τα παραπάνω σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας μιλώντας στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΣ του κόμματος στη Λάρισα, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα τη ΠΕ του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Ο Λαρισαίος βουλευτής χαρακτήρισε ως «μεγάλο πισωγύρισμα με ανυπολόγιστες ακόμη τις συνέπειες» την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μιλώντας ενδεικτικά για το προσφυγικό και την οικονομική κατάσταση της χώρας. «Η εκρηκτική κατάσταση που βιώνει ο ολόκληρη η χώρα εξαιτίας του προσφυγικού είναι ένα ζήτημα που αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια της ΕΕ. Ξεπερνά κατά πολύ την δυνατότητα μιας κυβέρνησης να το διαχειριστεί, πόσο μάλλον αυτής της κυβέρνησης. Χρειάζεται άμεσα συντονισμός με τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και “δικό μας εναλλακτικό σχέδιο”. Η ομολογία Μουζάλα πως τον επόμενο μήνα θα εγκλωβιστούν στη χώρα 70.000 πρόσφυγες δείχνει το μέγεθος του προβλήματος», τόνισε ο κ. Κέλλας, ο οποίος επίσης σημείωσε πως «τα αποτελέσματα που δείχνουν την επιδείνωση της φτώχειας, την επιστροφή στην ύφεση και την ασφυκτική κατάσταση στην αγορά αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της ζημιάς που προκάλεσε μια ιδεοληπτική κυβέρνηση που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα».
Τέλος, μιλώντας για την πορεία της ΝΔ προς το 10 συνέδριο, ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος σημείωσε πως «η παράταξη οφείλει να προετοιμαστεί. Οφείλει να ανασυγκροτηθεί και να αναδιοργανωθεί όσον αφορά τις δομές της, αλλά και να σχεδιάσει το εθνικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης. Η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα καθώς ο νέος πρόεδρος αποτελεί όχι νικητή των εσωκομματικών διαδικασιών αλλά την φωνή της κοινωνίας, του δημιουργικού κομματιού της. Καλούμε όλη την κοινωνία, όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, να συμμετάσχουν στο Συνέδριο του κόμματος, ένα συνέδριο ανοιχτό, ουσιαστικό και ενωτικό», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος : Η ΝΔ κύριος εκφραστής των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων
Επόμενο άρθρο Σε Καραμανλή και Καράγιωργα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας