Ειδήσεις

Μάξιμος : Η ΝΔ κύριος εκφραστής των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων


«Οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις μας επαληθεύονται. Σε έναν μόνον χρόνο η χώρα η καταστροφή που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι ανυπολόγιστη. Έκλεισαν τις τράπεζες, αμαύρωσαν την εικόνα της Ελλάδας, διέλυσαν την διοίκηση, κατάργησαν κάθε αξιοκρατική διαδικασία, βύθισαν την επενδυτική δραστηριότητα, μας απομόνωσαν διπλωματικά, άφησαν ανεξέλεγκτα τα μεταναστευτικά κύματα». Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος καλωσορίζοντας στη διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. του κόμματος στη Λάρισα τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγένακη.
Ο Θεσσαλός πολιτικός υπενθύμισε ότι «είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως για τον κίνδυνο του grexit και τα κάπιταλ κοντρόλς, για την έκρηξη των μεταναστευτικών ροών και το grexit από τη Σέγκεν, την επενδυτική άπνοια με μια κυβέρνηση αριστεράς που ενοχοποιεί την επιχειρηματικότητα. Δυστυχώς, οι πολίτες δεν πείστηκαν. Η κοινή λογική ηττήθηκε από τη γοητεία του λαϊκισμού, που ασκεί επιρροή ακόμη σε μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Ελπίζω τούτη τη φορά η κοινή λογική να επικρατήσει του λαϊκισμού.
Μετά τις κλειστές τράπεζες, η μια μετά την άλλη βαλκανική χώρα κλείνει τα σύνορα υψώνοντας φράχτες και η χώρα κινδυνεύει να γίνει ένα απέραντο χοτ σποτ. Ο τουρισμός, ο τελευταίος ακμαίος τομέας, που δίνει οξυγόνο στη μαραζωμένη οικονομία, κινδυνεύει από την ανεπάρκεια και τις ιδεοληψίες μιας από τις πιο επικίνδυνες κυβερνήσεις στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Χιλιάδες οι ακυρώσεις κρατήσεων στα νησιά, ιδιαίτερα του ανατολικού Αιγαίου».
Ο κ. Χαρακόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «με δεδομένο ότι οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Γι’ αυτό προχωρά στην κατάρτιση του κυβερνητικού της προγράμματος, γι’ αυτό προχωρά στην ανασυγκρότηση του κόμματος μέσω του Συνεδρίου και των εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων, στις οποίες σας καλώ να συμμετάσχετε όλοι, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή η παράταξη είναι και πάλι ο κύριος εκφραστής των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας».

Προηγούμενο άρθρο Τους 100 έφθασαν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Χρ. Κέλλας : Η Ν.Δ. οφείλει να είναι έτοιμη