Συνάντηση του δημάρχου Κιλελέρ με τον υπουργό Εσωτερικών


Τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή συνάντησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος σε προγραμματισμένη επίσκεψή του στο υπουργείο.
Το βασικό θέμα που συζητήθηκε αφορούσε στις χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο προς τους δήμους που δεν είχαν καταβληθεί ή είχαν καθυστερήσει να πιστωθούν. Ο υπουργός διαβεβαίωσε το δήμαρχο Κιλελέρ ότι θα εκταμιευτούν τα ποσά, τόσο από τη ΣΑΤΑ όσο και εκείνα που προέρχονται από το άρθρο 27 του νόμου 3756/09, όπως και έγινε.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούσαν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για τη διοίκηση και τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). Ο δήμαρχος εξέφρασε τις απόψεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην οργάνωση των ΟΤΑ έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και ουσιαστικότερη λειτουργία των οργανισμών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο δήμαρχος συμφώνησε με τον υπουργό να βρίσκονται σε συνεχή επαφή για να μπορούν να διευθετούνται άμεσα τα όποια ζητήματα ανακύπτουν στο δήμο Κιλελέρ και αφορούν τις αρμοδιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος : Το κράτος νίπτει τας χείρας του για τις Παιδικές Χαρές
Επόμενο άρθρο Ξενάγηση στην έκθεση Λάρισα από ψηλά