Κ.Κολλάτος :Οικιστικό και κοιλαδα των Τεμπών


Τον Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα την εδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι επισκεφθηκε σήμερα το μεσημερι ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ.Γιάννης Τσιρώνης με συνεργάτες του .

Ο Δήμαρχος Τεμπών  Κώστας Κολλάτος υποδέχθηκε τον υπουργό στο γραφείο του οπου ειχε 10 λέπτη  συνάντηση και στην συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με δημοτικούς συμβούλους και φορείς της περιοχής .

Ο Δήμαρχος ενημερωσε τον υπουργό για προβλήματα του Δήμου οπως ειναι το οικιστικό που ταλαιπωρεί τον Δήμο ολα αυτα τα χρονια  , αλλα και για αναπτυξιακά θεματα που ειναι η ανάδειξη και προστασια   του Ολύμπου , η ανάδειξη και αξιοποίηση  της Κοιλάδας των Τεμπών οπως  και η  λειτουργια στάση προαστικού στο σταθμό στην Ιτέα , καθως και ενα σοβαρά θεμα που ταλαιπωρεί τους Δήμου που ειναι τα απορρίμματα .   Στην συνάντηση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αγιας Αντώνης Γκουντάρας

Στην συναντηση με τον Υπουργό κ.Τσιρώνη εκτος των Δημάρχων Τεμπών και Αγιάς παραβρέθηκαν ο γραμματέας περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας  κ.Νικόλαος Πουτσιάκας  . Ο Πρόεδρος Δημοτικου Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,   οι αντιδήμαρχοι Τεμπών κ.Σαιτης Αστεριος ,Τσεργας Κώστας ,Νταφούλης Κώστας ,Τσάτσαρης Χρηστος , Τσούγιας Χρήστος ,ο Αντιδήμαρχος Αγιας κ.Λέτσιος  ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης ,Ευθύμιος Μπουζέκης ,Γεωργία Τσόπα ,Γεώργιος Νικολάου ,Γεώργιος Κυρίτσης ,Γεώργιος Εξαρχος, Θωμάς Τζέκας, Βασίλης Ζάχος ,Αχιλλέας Διψάνας ,ο πρόεδρος κοινωνικου παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας  οι υποψηφιοι βουλευτές οικολόγων   Κ.Νίκος Σαμαρας και Χλωρός Αστέριος  Προεδροι Τοπικών Κοινοτήτων , Συλλόγων και φορέων .

Προηγούμενο άρθρο Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για τη στήριξη του μητρικού θηλασμού
Επόμενο άρθρο Δήλωση Ν. Παπαδόπουλου