Γιορτή Κρασιού & Αμπελιού στη Ραψάνη


Οι μέρες για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης Γιορτής Κρασιού & Αμπελιού Ραψάνης έχουν φτάσει. Φέτος θα γίνει το διήμερο της 28 & 29Αυγούστου , Παρασκευή και Σάββατο , στο χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού , με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.  Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων 28/8 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η 3η Πανδημοτική γιορτή Δήμου Τεμπών με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των συλλόγων όλου του δήμου , που θα παρουσιάσουν  μια μουσικοχορευτική παράσταση με έμφαση στις τοπικές παραδόσεις της περιοχής. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς , που θα είναι καθαρά παραδοσιακό , θα είναι ο Βασίλης Μπαλογιάννης  στο κλαρίνο και στο τραγούδι ο Χρήστος Αγριόδημος.


 Την δεύτερη μέρα 29/8 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το Νίκο Φιλλιπίδη στο κλαρίνο και τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι . Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων με εδέσματα και ψησταριές . Διοργάνωση Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ , Τοπική Κοινότητα Ραψάνης, συνδιοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας. 

 


Αρωγοί Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη , Οινοποιία Χρυσοχόου , Κτήμα Ντούγκος . 

Τιμή εισόδου 2,00 ευρω 


Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών και τους ανθρώπους που  έχουνε πραγματικά ανάγκη .

Ας γίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών σημείο αναφοράς της ευαισθησίας, της ανθρωπιάς και της αγάπης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας .

Προηγούμενο άρθρο Νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Λάρισα από την Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική
Επόμενο άρθρο Δήλωση Μάξιμου για την προκήρυξη εκλογών