Κ. Αγοραστός: «Στόχος της αιρετής Περιφέρειας οι υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες»


 

Συναντήθηκε με ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ από τη Λάρισα και άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της επισημαίνοντας: «Ποια η συνέχεια και η αξιοπιστία της κυβέρνησης που άλλα συμφώνησε ο κ. Ρέππας με τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και άλλα κάνει ο κ. Ραγκούσης; Είναι δυνατόν τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τις σταθερές της ζωής χιλιάδων Ελλήνων να αντιμετωπίζονται με τέτοια προχειρότητα και να γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης στο πλαίσιο προσωπικών ανταγωνισμών του πρώην και νυν Υπουργού;»

 Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα των ΤΑΞΙ άφησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση που είχε σήμερα με την διοίκηση του σωματείου ΤΑΞΙ και μέλη του Συνεταιρισμού Ιδιόκτητων Ράδιο ΤΑΞΙ Ν. Λάρισας.

«Πως είναι δυνατόν ένας Υπουργός να κάνει τόσο θόρυβο, να προκαλεί αισθήματα φόβου και ανασφάλειας στους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ με τις δηλώσεις του και να μην είναι προετοιμασμένος; Πως είναι δυνατόν να συνιστά «κάντε αίτηση στις Περιφέρειες για άδειες ΤΑΞΙ;» Με ποια διαδικασία; Πως;», ρώτησε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Παράλληλα, έθεσε δημόσια τα εξής ερωτήματα: «Ποια η συνέχεια και η αξιοπιστία της κυβέρνησης που άλλα συμφώνησε ο κ. Ρέππας με τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και άλλα κάνει ο κ. Ραγκούσης; Είναι δυνατόν τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τις σταθερές της ζωής χιλιάδων Ελλήνων να αντιμετωπίζονται με τέτοια προχειρότητα και να γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης στο πλαίσιο προσωπικών ανταγωνισμών του πρώην και νυν Υπουργού;»

Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφή την βούληση της αιρετής Περιφέρειας «να συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους με στόχο υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες, ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, αναβάθμιση του κύρους του επαγγέλματος και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με αυτές των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών».

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του σωματείου ΤΑΞΙ κ. Παναγιώτης Γκονιάρης, ο  αντιπρόεδρος κ. Ευστάθιος Κόκκινος, ο γραμματέας κ. Αχιλλέας  Παπαευθυμίου, ο ταμίας κ. Θωμάς Μπαμζέλης και το μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Ζαχαριάς.

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας
Επόμενο άρθρο Έληξε με την απονομή βραβείων το 22ο παγκόσμιο συνέδριο ποιητών στη Λάρισα