Προκήρυξη διαγωνισμού για εργολάβους δακοκτονίας στη Λάρισα


Ανοικτό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές, για την ανάθεση υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του προγράμματος Συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015 », προκηρύσσει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.Ο προϋπολογισμός του έργου είναι αξίας 357.577 ευρώ. Η διάρκεια του έργου ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι την 15/11/2015. Ο ακριβής αριθμός των δολωματικών ψεκασμών θα εξαρτηθεί από επιστημονικά δεδομένα που σχετίζονται με το μέγεθος του δακοπληθυσμού και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 08/06/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169 & Κουτσούμπα – Λάρισα) παρουσία της Επιτροπής Παραλαβής και Αποσφράγισης προσφορών που θα ορισθεί με Απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
Διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα προκήρυξη δίνονται από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 169 & Κουτσούμπα Τ.Κ. 412 23 Λάρισα, κ. Δ. Σταυρίδη, τηλ: 2413-511119.

Προηγούμενο άρθρο Παραπέμπονται στα ΠΣΕΑ οι ζημιές στα αχλάδια Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο Έναρξη λειτουργίας Φυσικοθεραπευτήριου στη συνοικία Αμπελοκήπων Λάρισας