Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στον Τύρναβο


 Τις πόρτες για το κοινό άνοιξε η έκθεση παιδικής ζωγραφικής των μαθητών του παιδικού τμήματος του πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Τυρνάβου. Αρκετές τάξεις σχολείων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση, η οποία και θα φιλοξενείται στο μουσείο «Οίνου Αμπέλου- Οίκου Ανθρώπου» έως και αύριο Παρασκευή. Υπεύθυνη εκπαιδεύτρια είναι για τρίτη συνεχή χρονιά η κ. Μαριάννα Γκουντουβά.

 Επίσης, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του κ. Κ. Τσιναρίδη θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο Μουσείο «Οίνου Αμπέλου – Οίκου Ανθρώπου» στον Τύρναβο.

Η έκθεση η οποία υποστηρίζεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τυρνάβου θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Μουσείου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα έργα του καλλιτέχνη (γιατρού στο επάγγελμα) κ. Κ. Τσιναρίδη, έργα μιας νέας τεχνικής – art injection.

Πίνακες ζωγραφικής που δημιουργήθηκαν όχι με πινέλο αλλά με σύριγγα αποδίδοντας μορφές και θέματα με έναν εντελώς ανατρεπτικό τρόπο.

Προηγούμενο άρθρο Κοινωνικός θεσμός το παζάρι δήλωσε ο Κ. Τζανακούλης
Επόμενο άρθρο «Ψαλίδι» σε αγροτικές επιδοτήσεις