Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Λάρισας συμπαρίστανται στους απεργούς της ΑΡΩΓΗΣ


Η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λάρισας συμπαραστέκεται ολόπλευρα στον αγώνα που δίνουν εδώ και 15 μέρες οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 8μηνών. Οι συνάδελφοι μας αντιμετωπίζουν πλέον ζήτημα επιβίωσης καθώς η επιχείρηση με την τακτική της, τους έχει εξωθήσει στην ανέχεια και στην εξαθλίωση. Αντί η εργοδοσία να πληρώσει τα δεδουλευμένα, εκβιάζει τρομοκρατεί (ακόμα και με τραμπουκισμούς και χειροδικίες) , στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό για να κάμψη την αγωνιστικότητα και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων.

Ο μονόδρομος της πολιτικής της συγκυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης, της πολιτική δηλαδή, που στο επίκεντρο της δεν έχει τις αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, αλλά το πώς θα καταπατήσουν, θα τσαλαπατήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων όπως στην προκειμένη περίπτωση των εργαζομένων της ΑΡΩΓΗΣ, του ομίλου EUROMEDICA που ενώ κάνει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ,  δεν πληρώνει τους εργαζόμενους, μόνο με την συντονισμένη πάλη των εργαζομένων μπορεί να συντρίβει.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους εκφοβισμούς και την τρομοκρατία, να συνεχίσουν τον οργανωμένο αγώνα έως τη δικαίωση.

Είμαστε δίπλα, στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας απαιτώντας όλοι μαζί με μια φωνή, την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

ΛΑΡΙΣΑ 6-5-2015

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 

Προηγούμενο άρθρο Το ντοκιμαντέρ "Non Omnis Moriar" για την απεργία της Χαλυβουργίας έρχεται στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Αναγκαίο και δεύτερο νηπιαγωγείο στη Νίκαια