Μεγάλη συγκέντρωση στην Αγιά από το ΚΚΕ


Το πρωί της Παρασκευής 16/1, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Αγιά με τους Ρίζο Μαρούδα και Γιάννη Κασίδα, υποψήφιους βουλευτές με το ΚΚΕ.
Στην ομιλία του ο Ρίζος Μαρούδας , ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε:  «Τελευταία μαζί με τα περί ανοχής του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αναμασούν τα στελέχη του, ακούσαμε και τον πρόεδρο του να λέει με περίσσιο θράσος πράγματι, ότι θεωρεί αδιανόητο το ΚΚΕ να σφυρίζει κλέφτικα, να απέχει από αυτή την ιστορική στιγμή!!
Όμως, ανοχή, σημαίνει εντολή σε κυβερνητικό πρόγραμμα. Και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΕΕ, των μονοπωλίων.
Ανοχή ζητάει ο Τσίπρας για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που όπως λέει « απελευθερώνει το λαό από τα βαριά δεσμά του μνημονίου, σημαίνει κατάργηση όλων των εφαρμοστικών αντιλαϊκών νόμων κι αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Απελευθέρωση από τα βαριά δεσμά του μνημονίου σημαίνει δίνω πίσω στο λα/ο ότι του πήρα με το μνημόνιο. Ούτε αυτό υπάρχει στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αυτό είναι πραγματικό αδιανόητο. Αδιανόητο είναι σήμερα να ζητάς ανοχή για να συνεχίσεις στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο, να μη βγάζεις άχνα για όλα αυτά που έχασε ο λαός τα τελευταία χρόνια. Να θέλεις το ΚΚΕ, τους αριστερούς ανθρώπους, να γίνονται το άλλοθι της δικής σου υποχώρησης, μετάλλαξης, κωλοτούμπας.
Στις εκλογές στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική λύση του λαού. Για να μην ξεγελάσουν και πάλι τον λαό. Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη δύναμη του, χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, πρωτοστατεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την κατάκτηση των απωλειών. Γιατί παλεύει  ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και πολέμους. Παλεύει για να απομονωθεί και να ηττηθεί η φασιστική ιδεολογία και δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Για να αναγεννηθεί το εργατικό-λαϊκό κίνημα, να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό…»
Προηγούμενο άρθρο Εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Κέλλα στους Γόννους: Ισχυρό εθνικό μέτωπο με τη ΝΔ