Ο Μάξιμος στα Φάρσαλα: Η Ελλάδα να μη γίνει Βενεζουέλα της Μεσογείου!


«Να μην επιτρέψουμε με την ψήφο μας η Ελλάδα να μετατραπεί σε Βενεζουέλα της Μεσογείου» προέτρεψε τους πολίτες των Φαρσάλων ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στα Φάρσαλα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «η χώρα της Λατινικής Αμερικής που αποτελεί πρότυπο για τον κ. Τσίπρα, την οποία εκθείασε ως μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε στην Ευρώπη, έβαλε το στρατό να φρουρεί τα σούπερ μάρκετ. Αυτό το μέλλον επιφυλάσσει για την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ αν επικρατήσει στις εκλογές;»

Ο πρώην υπουργός ζήτησε «να επικρατήσει η λογική στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης στην οποία κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ ή θα διολισθήσει στην “οικονομία της δραχμής”, μια οικονομία φτώχειας και δυστυχίας που δεν γνώρισαν ως σήμερα οι Έλληνες. Δεν τρομοκρατούμε εμείς τον κόσμο όπως μας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτοί με όσα υποστηρίζουν ότι θα εφαρμόσουν, που οδηγούν τη χώρα σε ρήξη με τους εταίρους, άτακτη χρεοκοπία και ανείπωτη καταστροφή. Έχουμε δημοκρατικό καθήκον να προειδοποιήσουμε το λαό για τον άμεσο κίνδυνο που ελλοχεύει».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίλυση προβλημάτων του αγροτικού κόσμου στο ασφυκτικό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και με υπουργό προερχόμενο από άλλο κόμμα.

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την «απώλεια των αγροτικών επιδοτήσεων αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες όπως η στάση πληρωμών τόκων και χρεολυσίων». Κάλεσε τους «αγρότες που σήμερα τα φέρνουν δύσκολα βόλτα να αναρωτηθούν «το βράδυ με το μαξιλάρι τους» αν μπορεί να έχουν βιώσιμο εισόδημα χωρίς τις αγροτικές επιδοτήσεις από την ΕΕ. Αν ως χώρα δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τους εταίρους και δανειστές γιατί αυτοί θα συνεχίσουν να μας καταβάλλουν τις επιδοτήσεις;»

Ο Θεσσαλός πολιτικός δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα προβλήματα των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου, όπως το έπραξε μέχρι σήμερα, χωρίς να διστάσει να θυσιάσει «καρέκλες» και αξιώματα.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλίες και συζητήσεις του Τάσου Τσιαπλέ υποψ. βουλευτή του ΚΚΕ
Επόμενο άρθρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Παροχή εκπτώσεων στους επιβάτες για τις βουλευτικές εκλογές